Over ons

Full-service communicatieadviesbureau

iCommunicate is een full-service communicatieadviesbureau voor bedrijven. U kunt bij ons terecht voor advies over interne en externe bedrijfscommunicatie. Wij helpen u graag met het optimaliseren van uw huidige communicatie. Ook het ontwerpen en realiseren van nieuw communicatiemateriaal behoort tot onze dienstverlening.

Meer over onze diensten

Ieder project is een nieuwe uitdaging

Op basis van een eerste gesprek zullen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Gaat u hiermee akkoord dan begint voor ons de uitdaging. Ieder project is anders en vereist een andere aanpak. Zo vraagt een tegenvallende reclamecampagne om antwoorden uit onderzoek en analyse. En een nieuwe website om een aantrekkelijk design en heldere informatie. Daarom is het belangrijk dat uw wensen en eventuele doelen in goed overleg worden besproken.

Regelmatig contact tijdens een project

Wij vinden het belangrijk dat u weet waar wij mee bezig zijn. Daarom zullen wij tijdens de duur van een project regelmatig contact met u opnemen. Op die manier weet u precies hoe het project ervoor staat. En kunt u tijdig aangeven wanneer een onderdeel niet helemaal naar wens is. Dit voorkomt onnodig werk achteraf.

Wilt u weten wat iCommunicate voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Waarom iCommunicate?

  • Hoge kwaliteit en scherpe prijs
  • Regelmatig contact tijdens een project
  • U communiceert altijd via één contactpersoon
  • Wij maken heldere afspraken

Referenties

"iCommunicate denkt goed mee, werkt ideeën verder uit en geeft er een creatieve draai aan. Het eindresultaat stemt dan ook altijd tot volle tevredenheid. Ik zou iCommunicate zonder twijfel aanbevelen."
Diëtistenpraktijk Santé

"Wij zijn zeer content met onze website. De website geeft exact aan waar Van Keeken Juridisch Advies voor staat: een zakelijke en deskundige partner voor overheden. iCommunicate heeft een groot gevoel voor vormgeving en detail. Dit draagt sterk bij aan de boodschap die wij willen uitdragen."
Van Keeken Juridisch Advies

Meer referenties